Pages

Thursday, 17 January 2013

Seranngan Black Men

BLACK MAN atau dlm bhasa mlayu nya lelaki hitam adalah manusia yang paling d'geruni para gadis d'KMPk.Nak tahu lebih lanjut.Jom...


Masa 1st aku msuk matrik,aku d'momok kan,knonnye ada Black Men yang suka tunjuk kemaluan kat orang..tapi aku tak percaya pun.Yelah,aku tak nampak kan,so tak percaya lah.Aku melalui hidup aku ok jew d'sini.Sampai la kjdian yang menyentap fikiran aku.

16oktober 2013

Hari semakin senja,aku pun pergi la tutup tingkap,tiba-tiba aku ternampak seorang lelaki india berdiri berdekatan dengan pagar kolej,sangat terkejut kot.Aku terus la,tutup tingkap tu cepat2.Pastu aku suh roomate aku g tengok (takut aku tersalah pandang).Rupanya aku betul,dan masa dan masa roomte aku tengok,dye dah pun buka seluar.OMG!!!OMG!!apa yang cuba dia lakukan??

Menurut cerita roomate aku,dia sedang melakukan onani..Eee...yuuu!!!sumpah geli..Apa ke masalah dia sampai nak wat macam tu.??Kurang kasih sayang agaknye..haishh..

N then,untuk pengetahuan hari ini pun dia masih berlegar-legar sekitar pagar kolej..aduhh..serius takut.

No comments:

Post a Comment